ILMOITUSTAULU > Vanhat ilmoitukset

3.10.2002

Verkkojaksomme päättyy huomenna, perjantaina 4.10. Toisten hankkeiden suunnitelmiin tutustuminen ja erityisesti keskustelu omista hankkeista on ollut vilkkaana käynnissä tämän viikon ajan Optimassa. Aikaa kommentoinnille on vielä huomiseen saakka. Tämän jälkeen jakson vetäjät käyvät hankesuunnitelmat ja kommentointiryhmien keskustelut läpi. Verkkoryhmäkohtaiset palautteet julkaistaan 11.10. ja ne ovat luettavissa tälle ilmoitustaululle tulevien linkkien kautta.

30.9.2002

Suunnitelmaraporttien tulee olla 30.9. muiden luettavissa TieVie-portaalissa, jokaisen omassa työtilassa.

27.9.2002

Yhteenvedot ensimmäisen vaiheen keskusteluista ovat nyt luettavissa ryhmäkohtaisesti alla olevista linkeistä ja myös Optima -ympäristöstä (jokaisen verkkoryhmän kansiossa olevasta yhteenveto -dokumentista). Ryhmien keskustelut olivat hyvinkin erilaisia mm. sisältöjen ja aktiivisuuden osalta - näin ollen myös yhteenvedot ovat joka ryhmällä hieman erilaisia. Kannattaa siis vilkaista myös muiden ryhmien saamaa palautetta.
[Verkkoryhmä 1]
[Verkkoryhmä 2] [Verkkoryhmä 3] [Verkkoryhmä 4] [Verkkoryhmä 5] [Verkkoryhmä 6] [Verkkoryhmä 7]

23.9.2002

Verkkojakson toiseksi viimeinen viikko on käynnistynyt. Tällä viikolla työstetään raporttia oman kehittämishankkeen suunnitelmasta ja julkaistaan se TieVie-portaalissa kunkin omassa työtilassa viimeistään maanantaina 30.9. Ensi viikolla käydään niistä keskustelua verkkoryhmien sisällä muodostetuissa pienemmissä kommentointiryhmissä, joiden kokoonpanot löytyvät tästä linkistä ja myös Optima-ympäristöstä (jokaisen verkkoryhmän etusivulta).

19.9.2002

Verkkojakson ensimmäinen vaihe on päättynyt. Toisessa vaiheessa työstetään vapaamuotoinen raportti oman hankkeen suunnitelmasta ja julkaistaan se TieVie -portaalin henkilökohtaisessa työtilassa. Tämän jälkeen tutustutaan oman kommentointiryhmän muihin hankkeisiin ja annetaan palautetta, esitetään ideoita ja kommentteja Optima -ympäristössä keskustellen. Kommentointiryhmien kokoonpanot julkaistaan maanantaina 23.9. Optimassa.

Esitettyjä kysymyksiä tähän verkkokurssiin liittyen on jo koottu ja kootaan edelleen FAQ (usein kysytyt kysymykset) -sivulle, jonne pääset kätevästi ylävalikon painikkeen kautta. Pulmatilanteessa kannattaa vilkaista myös tuo sivu läpi.

17.9.2002

TieVie-koulutuksen Verkko-opetuksen suunnittelu -jakson keskustelu on lähtenyt lähes kaikissa verkkoryhmissä mukavasti käyntiin. Jos et vielä ole osallistunut keskusteluun (esittelemällä omaa toimintaympäristösi analyysiä ja kommentoimalla muiden ajatuksia) niin viimeistään nyt on aika aktivoida itsesi. Keskiviikkoiltaan 18.9. mennessä lähetyistä kommenteista/ pohdinnoista/ kysymyksistä tehty yhteenveto on luettavissa Optima -ympäristössä 27.9.

9.9.2002

TERVETULOA VERKKO-OPETUKSEN SUUNNITTELU -JAKSOLLE!

Löydät verkkojakson kaikki ohjeet näiltä sivuilta.
Jos on ongelmia tai jokin asia on epäselvä, kysy ensin neuvoa omalta mentoriltasi tai mentorryhmäsi muilta jäseniltä.
Voit myös ottaa yhteyttä tämän verkkojakson vastuuhenkilöihin, Anna-Kaarina Kairamoon ja Riikka Lauhiaan.

Jakson verkkokeskustelualue löytyy jo tutuksi tulleesta Optimasta. Sinne pääset näiden verkkosivujen ylälaidassa olevan keskutelu-painikkeen kautta tai menemällä suoraan osoitteeseen http://optima.discendum.com. Keskustelu käydään verkkoryhmittäin. Verkkoryhmien kokoonpano löytyy portaalista. Suoraan osallistujalistaan pääset tämän sivun oikeassa ylälaidassa olevan Osallistujat-painikkeen kautta.

4.9.2002

Tervetuloa Verkko-opetuksen suunnittelu -jakson verkkosivuille. Jakso alkaa virallisesti 9.9.2002, mutta voit toki tutustua aineistoon jo etukäteen!

Päivitetty 11.10.2002 /akk