ILMOITUSTAULU > Vanhat ilmoitukset

12.10.2001 klo 21
TieVie-portaalin palvelin toimii taas.
Verkkojakson aikalisä on tietenkin edelleen voimassa: kaikki ne jotka palauttavat tehtävän 15.10. klo 16.00, saavat palautteen n. 1,5 viikon kuluessa.

12.10.2001 klo 10
TieVien porstaalissa on jokin ongelma, sinne ei pääse kirjautumaan. Portaalin ylläpitäjä selvittelee asiaa ja informoi heti kun asia on taas kunnossa. Eilen TKK:lla oli serveriongelmia useamman tunnin ajan koko kampuksella, joten verkkojakson sivuille ja newsseihin ei tuolloin päässyt.
Teknisten ongelmien takia siirrämme verkkojakson lopetusajankohtaa maanantaihin.

10.10.2001
Raportit omasta kehittämishankkeesta tuotetaan pääsääntöisesti portaalin työtilaan.
Osallistujan työtila on portaalin uusi ominaisuus, ja se on vain osallistujien, mentoreiden ja suunnitteluryhmän katsottavissa. Pääset työtilaan TieVie-portaalin ylälaidassa olevan "kirjautuminen" painikeen kautta.

Huom!
Työtilan tekniset ominaisuudet ovat hieman rajoitteiset, eli muotoiluja on vähän hankala tekstiin tehdä. Jos tekstistä saa selvän, on se riittävää, siis muotoiluihin ei tarvitse käyttää liiaksi aikaa. (Kannattaa kuitenkin pitää itsellään kopio raportista esim. Word-versiona.) Lisäksi työtilan osalta portaalissa on ollut eräitä toimintavirheitä (mm. virheilmoitus kun on yrittänyt viedä tekstiä työtilaan), jotka portaalin ylläpitäjä on nyt saanut korjatuksi.

8.10.2001
Kaikki news-keskusteluryhmät ovat jossain vaiheessa nostaneet esiin tekijänoikeuskysymykset. Opetusministeriön verkko-opetuksen tekijänoikeustyöryhmän laatimat uunituoreet sopimusmallit löytyvät ministeriön sivuilta (suora linkki).

5.10.2001
Nyt on aika tehdä verkkojakson vaiheen 2 tehtävä: tuottaa raportti oman hankkeen tuotantoprosessista ja osallistua vielä kerran news-keskusteluun. Katso tehtävän tarkemmat ohjeet Aikataulut ja tehtävät -sivulta.
Huomaa että raportti oman hankkeen tuotantoprosessista olisi hyvä olla valmis jo 10.10.2001 ja muiden luettavissa portaalin työtilassa, jotta keskustelu hankkeista voidaan käydä.

Raportit tuotetaan portaalin työtilaan, ei siis osallistujakorttiin.
Osallistujan työtila on portaalin uusi ominaisuus, ja se on vain osallistujien, mentoreiden ja suunnitteluryhmän katsottavissa. Pääset työtilaan TieVie-portaalin ylälaidassa olevan "kirjautuminen" painikeen kautta.

Huom!
Työtila toimii kunnolla vain Internet Explorerilla. Tämän virheen portaalin ylläpitäjä lupasi korjata heti maanantaina, mikä jälkeen työtilan pitäisi toimia myös Netscapella.

2.10.2001
Lähiseminaarin luennoijalle on nyt toimitettu yhteenvedot news-keskusteluiden kommenteista/ mielipiteistä/ pohdinnoista. Keskustelu jatkuu edelleen ryhmissä vilkkaana, joten kannattaa käydä vilkaisemassa ja osallistumassa.
Espoon lähiseminaarin toistaiseksi järjestäjille toimitetut materiaalit ovat portaalissa ohjelma-sivulla. Muut materiaalit tulevat portaaliin tilaisuuden jälkeen.

26.9.2001
"Miten portaaliin tallennetaan tämän jakson raportti?" ja muut usein kysytyt kysymykset vastauksineen löydät FAQ-sivulta!

21.9.2001
Osassa ryhmistä on news-keskustelu verkko-opetuksen tuotantoprosessista ja siinä askarruttavista kysymyksistä lähtenyt jo käyntiin. On vielä monia jotka eivät ole antaneet kuulua itsestään. Eniten keskusteluista saa kun osallistuu itse aktiivisesti, joten kannattaa osallistua.
Sinä joka olet jo ehtinyt materiaalin käydä läpi: ks. myös uusi oheismateriaalilinkki materiaalisivuilla > Projektisuunnitelma.

17.9.2001
Verkkojakson materiaalisivut on nyt avattu. Löydät verkkojakson kaikki ohjeet näiltä verkkosivuilta. Jos on ongelmia tai jokin asia on epäselvä, kysy ensin neuvoa omalta mentoriltasi tai mentorryhmäsi muilta jäseniltä. Voit myös ottaa yhteyttä Anna-Kaarina Kairamoon, mielellään sähköpostitse. Teknisissä ongelmissa auttaa Antti Nuoreva

10.9.2001
TieVie-koulutuksen ensimmäinen verkkojakso on avoinna 10.9. lähtien. Alueen oppimateriaali on kuitenkin työn alla jakson alkuun eli 17.9. asti, mutta esim. news-ryhmiä pääsee jo kokeilemaan.

Päivitetty 15.10.2001 /AVä